Роналдо е все по-близо до изхода на Олд Трафорд.Ръководството на Манчестър

...
Роналдо е все по-близо до изхода на Олд Трафорд.Ръководството на Манчестър
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед ще уволни Роналдо

Роналдо е все по-близо до изхода на " Олд Трафорд ".

Ръководството на Манчестър Юнайтед е подхванало правни дейности, крайната цел на които е да доведат до уволнението на Кристиано Роналдо, твърди „ Дейли Мейл “. От „ Олд Трафорд “ ще претендират, че с изявлението си пред Пиърс Морган португалецът е нарушил няколко точки от своя контракт посредством директните си обвинявания по адрес на клуба, притежателите от семейство Глейзър, мениджъра Ерик загар Хаг и неговите съотборниците. Ако клубът потвърди това, ще има право да приключи мигновено контракта на Кристиано Роналдо, без да му дължи каквато и да било отплата за това. Освен това „ алените дяволи “ ще си спестят към 16 милиона паунда, които Роналдо би трябвало да получи под формата на заплати до края на договора си. 

По-рано днес Манчестър Юнайтед публикува сбито и много неразбираемо публично изказване по адрес на Кристиано Роналдо, в което се загатва само, че клубът е подхванал най-подходящите стъпки в отговор на изявлението на португалеца. От „ Олд Трафорд “ обаче по никакъв метод не конкретизираха защо става дума и подчертаха, че клубът няма да прави по-нататъшни мнения, до момента в който целият развой, обвързван с тези дейности, не завърши.

" Гардиън " също твърди, че от " Олд Трафорд " са заели адвокати, които да заведат дело против Роналдо, а самият португалец е бил известен, че няма смисъл да се завръща на подготвителната база в Карингтън след края на Световното състезание, написа Sportal.bg. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР